Τι Είναι Το Total Fitness;

Τι Είναι Το Total Fitness;

total fitnessΠώς μπορούμε να εξηγήσουμε τη συνολική φυσική κατάσταση; Λοιπόν, για να συνοψίσω, είναι ένας συνδυασμός που ταιριάζει και στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Και οι τρεις περιοχές είναι σημαντικά και αλληλένδετα.

Όταν σκεφτόμαστε την άσκηση συχνά σκέφτονται μόνο σωματική άσκηση, αλλά τι καλό είναι αυτό, αν είστε σωματικά ικανός, αλλά δεν χρησιμοποιείς το μυαλό σου. Το χρησιμοποιείς ή το χάνεις έτσι ώστε η έκφραση να πάει. Οι ασθένειες σχετικά με την αύξηση στην κοινωνία μας είναι η άνοια που σχετίζονται με ασθένειες. Γιατί είναι αυτό; Θα σταματήσει να χρησιμοποιεί τον εγκέφαλό μας καθώς μεγαλώνουμε; Έτσι φαίνεται. Πρέπει να εξετάσουμε τον εγκέφαλο σαν ένα μυ, αν δεν χρησιμοποιήσετε μια μυών συρρικνώνεται και γίνεται πιο αδύναμη, και το ίδιο κάνει και ο εγκέφαλος.

Την ίδια στιγμή ποιο είναι το σημείο στην κρίση πειράζει αν το σώμα μας είναι πολύ αδύναμη για να κάνουμε ό

τι μας αρέσει να κάνετε. Όσο μεγαλώνουμε πρέπει να συνεχίσουμε την άσκηση, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη. Περισσότερη ενέργεια, περισσότερο οξυγόνο που κυκλοφορεί στο σώμα, καλύτερο ανοσοποιητικό σύστημα, την υγεία μας είναι γενικά καλύτερη. Δεν έχουμε να fitness freaks, αλλά πρέπει να κάνουμε την άσκηση τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα, και η άσκηση. Δεν θα πάμε στην πισίνα και να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο κρέμονται από την πλευρά της τη συνομιλία, η συζήτηση μπορεί να συμβεί μετά από ένα καφέ, αλλά όταν είσαι άσκηση μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά.

Τα οφέλη από την τακτική άσκηση ρουτίνας σας θα αρχίσουν σύντομα να δείξει, πιο σταθερή μυών, περισσότερη ενέργεια, να περπατάει πιο γρήγορα μέχρι τους λόφους καθώς και μια γενική αίσθηση της ευημερίας. Η συνέπεια είναι το κλειδί όπως και με ό, τι θέλουμε να επιτύχουμε στη ζωή.

Τι θα γίνει με την πνευματική πλευρά;

Μια ισχυρή σύνδεση με το εσωτερικό σας δίνει πολύ περισσότερη εμπιστοσύνη στη ζωή, καθώς και την ικανότητα να αντιμετωπίσει το στρες και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πολλά στη ζωή μας. Όσο μεγαλώνουμε τόσο κάνουν τα μέλη της οικογένειάς μας και αργά ή γρήγορα όλοι πρέπει να ασχοληθεί με την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, μια ισχυρή πνευματική σύνδεση θα σας βοηθήσει να ασχοληθεί με την απώλεια. Η ζωή συνεχίζεται και θα πρέπει να μάθουν πώς να προσαρμοστούν και να παραμείνει ισχυρή και παραγωγική. Θα πρέπει ακόμα να είναι σε θέση να απολαύσουν τη δική μας ζωή και μια σύνδεση με το εσωτερικό που θα σας κάνουν πιο δυνατό. Το εσωτερικό σας είναι σοφός και ξέρει το επόμενο βήμα θα πρέπει να παίρνετε στη ζωή, συχνά τα σημάδια που παίρνουμε από αυτή τη γραμματοσειρά της σοφίας είναι που χάνεται λόγω της απασχολημένος φύση της ζωής μας. Πρέπει να μάθεις να ακούς τους ψιθύρους από την ψυχή μας.

Η ζωή πάντα θα μας παρουσιάσει προβλήματα το σημαντικό πράγμα είναι το πώς θα αντιμετωπίσουμε τους, που ταιριάζουν απόλυτα θα σας δώσει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να συναντηθούν και να υπερνικήσουμε τις προκλήσεις που έρχονται στο δρόμο σου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *