Είναι Ενεργό Άσκηση ένα Είδος «Detox Σώματος?»

Είναι Ενεργό Άσκηση ένα Είδος «Detox Σώματος?»

ΤοξίνεςΟι τοξίνες συσσωρεύονται στο σώμα μας με την πάροδο του χρόνου. Όταν φτάσουν εκεί, θα κάνει ζημιά αν δεν το κάνουν με ασφάλεια και αποτελεσματικά να βγείτε από το σώμα. Τοξίνες που μπαίνουν στο σώμα μας από τα τρόφιμα που τρώμε, τον αέρα που αναπνέουμε, τα ποτά που καταναλώνουμε και από πηγές μπορεί να μην το σκεφτείς καν, όπως μπιμπερό, αποσμητικά σώματος, οδοντόκρεμα και ότι το αγαπημένο παραγεμισμένο καναπέ, και η λίστα συνεχίζεται. Ωστόσο, πιο πρόσφατα, θα γίνονται όλο και περισσότερο ενήμεροι για το προφανές, όπως η παραγωγή θα φάτε από το παντοπωλείο που μπορεί να περιέχουν λιπάσματα και φυτοφάρμακα.

Οι τοξίνες είναι ξεπλυθεί το σύστημα μας

φυσικά, μέσω του ιδρώτα, την αναπνοή, τα ούρα, ακόμα και δάκρυα. Είναι σοφό ωστόσο, αν είμαστε σε θέση να σας δώσει το σώμα μας τη βοήθεια που χρειάζονται για να απελευθερώσει τις τοξίνες. Οι λιγότερες τοξίνες στο σώμα σας, τόσο καλύτερα το σώμα είναι σε θέση να έχουν ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα που θα είναι σε ισχυρότερη θέση για να αποκρούσει ασθένειες.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε το σώμα μας στο σώμα detox τη διαδικασία; Θα μπορεί να είναι πιο χρήσιμο από το να είναι προσεκτικοί για να τρώνε υγιεινά ισορροπημένη διατροφή. Για αρχή θα πρέπει να αποφεύγουν τα επεξεργασμένα, τα λιπαρά τρόφιμα, και να περιορίσετε την πρόσληψη ζάχαρης. Πίνετε άφθονο νερό και να περιορίσετε την πρόσληψη καφεΐνης.

Ήξερες ότι η Άσκηση είναι μια Φυσική Αποτοξίνωση;

άσκηση

Τα περισσότερα μπορείτε άσκηση, τόσο περισσότερο ιδρώνεις τόσο μια άλλη σημαντική πτυχή για το σώμα detox είναι τακτική σωματική δραστηριότητα. Λειτουργεί σε σταθερή βάση είναι καθαριστικό για το σώμα και είναι ευεργετικό για την αποβολή των τοξινών. Η σωματική δραστηριότητα βοηθά το αίμα να διανείμει υγρών σε όλο το σώμα με αποτελεσματικό και επωφελή τρόπο και αυτό συμβάλλει στην εξάλειψη των τοξινών. Μπορείτε τώρα να φανταστείτε πώς τακτική άσκηση θα συμβάλει στην αποτοξίνωση του σώματος. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που θα νιώσεις πολύ καλύτερα όταν έχουμε άσκηση.

Όταν ασκείστε σε μια έντονη ρυθμό διψάσετε πολύ πιο γρήγορα από ό, τι θα ήταν διαφορετικά, και θα πρέπει να πίνετε περισσότερο νερό για να αποτρέψει το να γίνει αφυδατωμένα. Αυτό είναι καλό από την άποψη της αποτοξίνωσης. Όσο περισσότερο νερό πίνεις τόσο περισσότερο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο και, επίσης, τα περισσότερα θα ιδρώτα. Οι τοξίνες απελευθερώνονται, φυσικά, όταν και οι δύο αυτές διαδικασίες.

Είναι λίγο πολύ κοινή αίσθηση ότι θα δούμε την κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται. Αυτό που πολλοί από εμάς δεν συνειδητοποιούν είναι αυτό συμβάλλει στην απελευθέρωση των τοξινών που έχουν συσσωρευτεί στο λίπος κύτταρα. Όπως μας κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει τις τοξίνες γίνει αποσπασθεί και να βγείτε από το σώμα μέσω της ροής του αίματος.

Με τον ίδιο τρόπο, η κυκλοφορία του λεμφικού υγρού λαμβάνει χώρα σε ένα πιο γρήγορο ρυθμό, όταν συμμετέχουν σε μια μορφή σωματικής δραστηριότητας. Λεμφικού υγρά είναι πολύ καλός στο να στοχεύουν τις τοξίνες και την αποστολή τους έξω από το σώμα. Το αίμα καθαρίζεται όταν ασκούμαστε και να αναπνεύσει βαρύτερα, όπως το διοξείδιο του άνθρακα και επιβλαβή τοξικά αέρια εγκαταλείψει το σώμα και να πας στο φρέσκο οξυγόνο. Νέα οξυγόνου εργάζεται για να καθαρίσει το αίμα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *