Απώλεια Βάρους Σε Βαραίνει;

Απώλεια Βάρους Σε Βαραίνει;

Η απώλεια βάρους έχει ένα θέμα στο μυαλό μου για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Ως έφηβος ο πατέρας μου, που αναφέρεται σε μένα ως «husky», μία λέξη που δεν μπορώ να σε ακούω σε αυτήν την ημέρα. Η πρώτη μου πραγματική «δίαιτα», ήταν η ηλικία έντεκα στην ενθάρρυνση της γιαγιάς μου. Δούλεψε και με το τέλος του καλοκαιριού ήμουν έντεκα ετών ενενήντα λίρα παιδί, περίπου κατά μέσο όρο για το ύψος μου. Το πρόβλημά μου ήταν ότι αγαπούσαν το φαγητό και το τσιμπολόγημα και δεν ήμουν σαν τους φίλους μου που θα μπορούσαν να τρώνε ό, τι ήθελαν και να είναι αδύνατος σαν στέκα.

Μάζεψα ότι η δυσαρέσκεια για περισσότερα χρόνια από ό, θέλω να το παραδεχτώ.

χωρίς κίνητρα

Τα εφηβικά μου χρόνια τα πέρασα παρακάμπτοντας πίτσα και νάτσος, έτσι θα μπορούσα να μείνω λεπτή. Δεν λεπτών από την υγιεινή διατροφή, θα ήταν αδύνατη, χωρίς φαγητό. Αυτό το βασικό ζήτημα που μαστίζεται μου στα 20 μου και μου ‘ 30. Είχα καιρούς πολύ επιμελής και αυστηρές δίαιτες, μαζί με τις μεγάλες περιόδους του χρόνου, όπου το βάρος μου αυξήθηκε.

Γιατί να μιλήσουμε για το παρελθόν μου; Θα το συζητήσουμε τώρα γιατί κατά κάποιο τρόπο είμαι ευγνώμων για αυτό. Πέρασα τόσα χρόνια το να είσαι αναστατωμένος ότι ο μεταβολισμός μου δεν ήταν όσο πιο γρήγορα τους φίλους μου, ή ότι η γενετική είναι επιρρεπείς στην εύκολη αύξηση του βάρους που από τη στιγμή που έβαλα το δικό μου σχέδιο σε κίνηση, οι φίλοι μου άρχισαν να «χύμα», όπως ο μεταβολισμός τους άρχισε να επιβραδύνεται και τα επίπεδα δραστηριότητας μειωθεί. Δεν χαίρομαι να βλέπω τους φίλους μου να αγωνίζονται με το βάρος αλλά είμαι ευγνώμων, γιατί μου αγώνα νωρίτερα στη ζωή με το βάρος, δεν μπορεί να έχει μέλλον χωρίς τους αγώνες που αντιμετωπίζουν.

Λοιπόν, τι έκανα διαφορετικό που έκανα να δουλέψει αυτή τη φορά; Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Μην πάρει τον εαυτό σας εκτός ή να επικεντρωθεί σε κάθε ελάττωμα, αλλά απλά κοιτάξτε τον εαυτό σας, σκεφτείτε τι θα θέλατε να αλλάξετε, να φανταστώ μια πιο υγιεινή ΣΑΣ. Καθώς στεκόμουν εκεί και δεν προσπάθησε να φανταστείς ό, τι είχα να καταφέρεις να μοιάζει με τον Μπραντ Πιτ, ήξερα ότι δεν επρόκειτο να συμβεί, αντί να είμαι συγκεντρωμένος στο τι θα μπορούσα να κάνω για να είναι η καλύτερη και πιο υγιεινή εκδοχή μου.

Έκανα μια υπόσχεση ότι, αν και δεν μου άρεσε αυτό που είδα, ήταν πρόκειται να αλλάξει. Ήξερα ότι εκείνη την ημέρα θα επιτύχει τους στόχους μου, και ότι αυτό που έβλεπα στον καθρέφτη ήταν το χειρότερο ήταν ποτέ πρόκειται να είναι.

Το επόμενο βήμα ήταν να ζυγίζουν τον εαυτό μου.

Δεν είχα ζυγιστεί πολύ καιρό και ήταν φοβισμένος για το τι θα δείτε. Είχα δίκιο να φοβάται. Ήταν συγκλονιστικό να βλέπεις 254 κιλά στη ζυγαριά, αλλά έπρεπε να έχετε μια ιδέα για το πού ήμουν ξεκινώντας από. Μετά το ζύγισα, η κλίμακα έβαλα στην άκρη για 30 ημέρες. Ήξερα ότι αν είχα την υγιεινή διατροφή και την άσκηση, θα αποθαρρύνει τον εαυτό μου, προσπαθώντας να δω πόσα έχασα κάθε μέρα. Το βάρος πηγαίνει πάνω-κάτω καθημερινά, ανάλογα με το βάρος σας και αν είστε ζύγισμα πριν ή μετά το ποτό υγρά ή φαγητό. Ο καλύτερος τρόπος για να ασχοληθεί με ζύγιση τον εαυτό σας είναι να κάνετε μηνιαία ή εβδομαδιαία εάν δεν μπορείτε να κρατήσετε έξω.

Το επόμενο βήμα ήταν να πάρει ένα σημειωματάριο για να γράψετε ένα ημερολόγιο τροφίμων κάθε μέρα. Μέτρησα θερμίδες κατά κύριο λόγο, αλλά επίσης παρακολούθησε από κοντά του νατρίου, της χοληστερόλης και την πρόσληψη πρωτεΐνης. Πολλές φορές είναι εύκολο να καταλήξετε με πολύ χαμηλή πρόσληψη πρωτεΐνης αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, θα αποφευχθεί ότι αφού δεν ήθελε να χάσει το λίπος και όχι μυϊκή μάζα σώματος. Επαρκή πρωτεΐνη βοηθά στη διατήρηση της άλιπης μάζας σώματος. Θα ήθελα να συστήσω ένα συμπλήρωμα πρωτεΐνης, ακόμα και αν τα αντι συμπληρώματα.

Με θετική νοοτροπία, το ημερολόγιό μου και διαβάζω το υλικό που θα μπορούσα να βρω, εκπαίδευσα τον εαυτό μου σχετικά με το πόσες θερμίδες πρέπει να τρως, τι ασκήσεις να κάνω για την απώλεια βάρους, βιταμίνες και συμπληρώματα για να πάρει, που να πάρει υγιεινά τρόφιμα αν σας τρώει και σειρά από άλλα θέματα. Στη δική μου περίπτωση δεν πρέπει ένα άκαμπτο διατροφή, απλά χρειάζεται να κατανοήσουμε πώς το σώμα μου αντιδρά στις επιλογές μου. http://adynatismaniki.info

Σε 2 χρόνια, από τότε που έχασα 84 κιλά, είχα μερικά σκαμπανεβάσματα, αλλά διατηρώντας μια θετική νοοτροπία και να μην σκέφτομαι τη διαδικασία με βοήθησε να κρατήσει το βάρος μακριά από το σώμα μου και το μυαλό.

Μπορείτε να εκτελέσετε ένα εκατομμύριο σπριντ στην απώλεια βάρους κόσμο, αλλά ο μαραθώνιος είναι τόσο πολύ πιο ικανοποιητική.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *